Ziarul de Duminică

A.S.I.A., cu inima la Mamaia

21.08.2000, 00:00 16





Printre piesele de mare succes lansate anul acesta se numara si hitul "Inima mea", interpretat de A.S.I.A. Anca, Sorana, Irina si Anemona au reusit un adevarat record in showbiz-ul autohton, piesa lor de debut aflandu-se pe buzele multora dupa doar cateva saptamani de la lansare.

In editia din acest an a Festivalului "Mamaia 2000", fetele sunt favoritele sectiunii "alagare-dance", unde vor concura alaturi de 3rei Sud Est, N&D, Valahia, Andre, Animal X si Candy.

Ele au ajuns aici prin foarte multa munca si prin permanenta dorinta de a atinge profesionalismul vedetelor muzicii internationale. Cine le cunoaste isi da seama ca are de-a face cu patru fete indragostite de ceea ce fac. Irina este capul limpede al grupului, Anca este "bomba sexi", Anemona afiseaza o fire romantica, iar Sorana este pustoaica energica.

In spatele formatiei se afla doi oameni vechi in showbiz-ul autohton: Adrian Ordean, care se ocupa de ceea ce se numeste creatia muzicala a grupului, si Florin Ionescu (ex-Directia 5), impresar.

Textele cantecelor sunt semnate de poetul Dinu Olarasu. Primele doua piese promovate in ultima vreme, "Periculos" si "O iubire de o vara", se inscriu in linia stilistica pe care A.S.I.A. a adoptat-o inca de la inceput, astfel ca avem de-a face cu un pop-dance elaborat si totodata foarte melodios.

Piesa de rezistenta este "O iubire de o vara" - melodie aparent simpla, cu un sound specific cantecelor estivale.

Pentru Festivalul de la Mamaia insa, formatia se va pregati de zor pentru a dovedi ca "Inima ta", desi destul de simpla ca structura, a fost cea mai cantata melodie a anului. Dovada stau concertele incendiare pe care fetele le-au sustinut in intreaga tara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24