Ziarul de Duminică

Cărţi de citit, cărţi de oferit recomandate de Roxana Petrescu, PR Manager editura Corint

Cărţi de citit, cărţi de oferit recomandate de Roxana...
16.12.2013, 12:45 688

-         Peter Conradi, Supravieţuitorii.Monarhia la începutul secolului XXI. Cartea cuprinde şi un capitol despre monarhia română de Adrian Cioroianu. Nu contează dacă acela care citeşte cartea este un monarhist convins sau un republican pasionat; important este subiectul de meditaţie, şi anume cum se face că monarhia a reuşit să treacă pragul noului mileniu, cu tot alaiul de crize sau victorii, contestări sau adulări care o însoţesc.

 

-         Erdem Sabih Anîlah, Hurrem, marea iubire a lui Suleyman Magnificul. O poveste de dragoste peste secole, ale cărei taine rămân ascunse în cotloanele aurite ale haremului imperial de altădată, plin de uneltiri otrăvite. Povestea care a cucerit inimile telespectatorilor de pretutindeni, prin serialul Suleyman Magnificul.

 

-         Margaret Atwood, Mireasa hoţomană (foto). O versiune provocatoare a războiului dintre sexe; amuzantă, originală, plină de inventivitate şi suspans…

 

-         Primele mele versuri, poezii şi cântecele – o carte minunată care reuneşte versuri, poezii şi cântecele cunoscute de cei mai mulţi dintre noi, părinţi sau bunici.

 

-         Andrew Lang, Comoara fermecată cu poveşti. O colecţie de basme clasice. Înnobilată cu ilustraţii de excepţie, Comoara fermecată cu poveşti are toate ingredientele unei culegeri ideale de basme.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24