Ziarul de Duminică

CINEMA LA NOI ACASA / "Vagabondul milionar" – in Romania pe DVD

CINEMA LA NOI ACASA / "Vagabondul milionar" – in Romania pe DVD
28.05.2009, 13:56 74

In studioul emisiunii de succes "Vrei să fi miliardar?" din India, este momentul adevărului. In faţa publicului din studio, care a amuţit, sub luminile orbitoare ale reflectoarelor, Jamal Malik, un puşti de 18 ani dintr-o mahala din Mumbai, aşteaptă ultima intrebare şi şansa de a câştiga premiul uluitor in valoare de 20 de milioane de rupii.

Pro Video anunta lansarea pe DVD, in 25 mai, a filmului "Vagabondul milionar", castigator a 8 Premii Oscar.
Odata cu lansarea peliculei pe DVD, iubitorii de film vor avea ocazia sa castige, pentru fiecare DVD achizitionat, unul dintre premiile oferite de Pro Video si E-Boda: un Super Player HD TViX, 10 DVD Playere si 10 MP4 Playere.
Procesul de găsire a distribuţiei pentru aceasta pelicula i-a dus pe producatorii filmului, Boyle şi Colson, prin toată America, Canada, Regatul Unit al Marii Britanii şi India, in căutarea actorilor potriviţi, care să poată crea un rol convingător in engleză şi să se potrivească bine cu cele trei vârste ale personajelor din poveste: 7, 13 şi 18 ani.
«Vagabondul milionar», la un pret recomandat pe DVD de 49,9 lei, este disponibil in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara.
Partener principal: E-Boda
Parteneri media: Pro TV, Pro FM, Time Out Bucuresti, cinemarx.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO