Ziarul de Duminică

Normalitatea paranormalului/ de Ziarul de duminică

Normalitatea paranormalului/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

18.01.2013, 00:03 97

Richard Wiseman

Paranormalitatea

Lifestyle Publishing

Colecţia "Trebuie să ştii", coordonată de Dumitru Constantin. Traducere din engleză de Marius Chitoşcă. Conectând punctele nodale dintre experienţele supranaturale şi cercetările clasice şi contemporane în domeniul percepţiei extrasenzoriale, memoriei şi psihologiei sociale, Wiseman descifrează cu măiestrie mintea superstiţioasă şi explică cum şi de ce avem tendinţa să credem tot felul de afirmaţii legate de paranormal. Cercetările privind telepatia, prezicerea viitorului şi experienţele extracorporale ne pot oferi informaţii remarcabile despre creierul, comportamentul şi convingerile noastre. Cartea de faţă declanşează o adevărată vânătoare de fantome cu această nouă ştiinţă a supranaturalului şi conţine o mulţime de activităţi care te învaţă să experimentezi imposibilul. A sosit momentul să descoperi adevăratele secrete ale paranormalului. Învaţă cum să-ţi controlezi visele şi cum să-ţi părăseşti corpul. Convinge-i pe necunoscuţi că ştii totul despre ei. Dezlănţuie-ţi puterea subconştientului.

"Oamenii se simt atraşi emoţional de supranatural." - Prof. Richard Dawkins

"Experimenţele care investighează paranormalul sunt bizare şi antrenante, iar Wiseman este un ghid iscusit într-un domeniu fascinant. În ultimă instanţă, vei descoperi de ce creierul tău este mult mai interesant decât oricare dintre fenomenele supranaturale investigate în această carte." - New Scientist

Richard Wiseman este profesor de Înţelegere Publică a Psihologiei la Universitatea din Hertfordshire din Marea Britanie şi şi-a dobândit o reputaţie internaţională pentru cercetările lui în domenii insolite. Cărţile lui au fost traduse în 26 de limbi

Neale Donald Walsch

Furtuna de dinaintea liniştii

Cartea 1 din seria Conversaţii cu omenirea

Lifestyle Publishing

Colecţia "Trebuie să ştii". Traducere din engleză de Constantin Dumitru Palcus şi Bogdan Chircea. Omenirea este în impas! Ce e de făcut? Sesizând că gravele probleme cu care se confruntă planeta nu sunt nici economice, nici politice, ci au o natură spirituală şi că, din acest motiv, transformarea trebuie să înceapă cu noi înşine, autorul atenţionează asupra necesităţii unei Restaurări a Umanităţii.
Ca punct de pornire al acestui proces revoluţionar, el identifică 3 întrebări persistente: Cum este posibil ca 6,9 miliarde de oameni să susţină toţi că vor aceleaşi lucruri - pace, securitate, oportunitate, prosperitate, fericire şi iubire - şi să fie în mod bizar incapabili să le obţină? Este posibil să existe ceva legat de Dumnezeu şi de viaţă pe care nu-l înţelegem pe deplin, dar a cărui înţelegere ar putea să schimbe totul? Este posibil să existe ceva ce nu înţelegem pe deplin despre noi înşine, despre propria noastră viaţă şi scopul ei, un ceva care odată înţeles ne-ar schimba realitatea şi ne-ar îmbunătăţi experienţa pentru totdeauna?
Autorul mai identifică şi 4 întrebări fundamentale ale vieţii: Cine sunt? Unde sunt? De ce sunt unde sunt? Ce am de gând să fac în privinţa asta?
Furtuna de dinaintea liniştii răspunde la toate aceste întrebări şi invită oamenii la un schimb de idei pe site-ul TheGlobalConversation.com.

Ajuns de şapte ori pe lista de bestseller New York Times, autorulNeale Donald Walscheste cunoscut în lumea întreagă pentru fenomenalul succes al cărţii saleConversaţii cu Dumnezeu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO