Ziarul de Duminică

"Reţeaua de socializare" se lansează pe Blu-ray şi DVD

"Reţeaua de socializare" se lansează pe Blu-ray şi DVD

The Social Network

Autor: Ziarul de Duminica

16.02.2011, 12:29 29

Cu patru premii în palmares la gala Globurilor de Aur 2011 şi cuopt nominalizări la Premiile Oscar, "The Social Network/ Reţeaua desocializare" a devenit unul dintre filmele favorite ale anului2010. Din 16 februarie, filmul poate fi achiziţionat şi pe Blu-rayşi DVD, din toate magazinele partenere Pro Video.

Din când în când apare un om care îşi zguduie epoca, iar insecolul vitezei şi al internetului, acesta a fost Mark Zuckerberg(interpretat de Jesse Eisenberg), cel care a stat la baza apariţieireţelei de socializare Facebook.
În anul 2003, un student de la Harvard deceptionat in dragoste ainventat site-ul Facemash, care continea informatii despre toatefetele din campus, dar incalca in acelasi timp in mod grav regulilede confidentialitate. Reteaua n-a rezistat prea mult timp, dar aconstituit structura de baza a ceea ce se va transforma in curandin thefacebook.com, care va depăsi granitele Harvard-ului si vadeveni un adevarat fenomen.
Succesul rapid l-a tranformat pe Mark Zuckerberg in cel mai tanarmiliardar dar i-a adus si un proces complicat cu o serie de oameniimplicati in proiect: Eduardo Severin (Andrew Garfield), cel maibun prieten al lui Mark şi primul finantator al proiectului, SeanParker (Justin Timberlake), care a dus investitia catre oamenii deafaceri din Sillicon Valley, precum si gemenii Winklevoss, caresustineau ca ideea a fost de fapt a lor.

Un produs marca Sony Pictures Home Entertainment si distribuitde catre Pro Video, "Reteaua de socializare" poate fi achizitionatdin toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precumsi de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau Blu-ray, la unpret recomandat de 49,9 RON, respectiv de 99.9 RON.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24