ASF a aprobat cine intră în board Hans-Willi Schroiff va fi preşedinte al City Insurance, iar Max Walter Roessler, vicepreşedinte

14 sep 2017 Autor: Claudia Medrega

Hans-Willi Schroiff va fi preşedinte al City Insurance, cel mai mare asigurător RCA din piaţa locală, Max Walter Roessler devine vicepreşedinte, iar Cristian Pascale va fi membru în cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei de asigurări care a ieşit recent din procedura de redresare financiară. Numirile din board au fost aprobate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

City Insurance a ieşit de sub umbra falimentului după ce compania a primit un împrumut subordonat, în numerar, în valoare de 50 milioane de euro de la acţionarul principal - firma Vivendi International. Însă, compania de asigurări nu va ieşi integral de sub monitorizarea ASF. Supraveghetorul a impus companiei punerea în aplicare a unui set de măsuri pentru o perioadă de şase luni, prin care ASF va monitoriza modalitatea de instrumentare a dosarelor de daună RCA, precum şi politica de investiţii a societăţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 
Cuvinte cheie:
city insurance
, aprobare
, presedinte
, vicepresedinte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide