Mihai Tecău, singurul executiv din asigurări care a supravieţuit crizei, a mai primit un mandat din partea VIG la conducerea Omniasig

7 dec 2017 Autor: Anelis Baciu

Tecău este la al treilea mandat la conducerea Omniasig, iar anterior el a fost timp de 6 ani director general al BCR Asigurări.

Grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG), cel mai mare jucător din piaţa locală de asigurări, i-a reînnoit mandatul lui Mihai Tecău la conducerea Omniasig pentru încă patru ani, şeful Omniasig aşteptând acum şi autorizarea de la Auto­ritatea de Supraveghere Financiară (ASF), potrivit informaţiilor din piaţă. Obţinerea aprobării ASF este însă o formalitate având în vedere experienţa lui Tecău.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

 
Cuvinte cheie:
omniasig
, tecau
, conducere
, mandat
, asigurari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide