Business Construct

Hervis îşi mută magazinul din Liberty Center în parcul comercial de la Vulcan

Hervis îşi mută magazinul din Liberty Center în...

Autor: Cristi Moga

18.07.2014, 00:05 1379
Retailerul de articole sportive Hervis, cu vânzări de aproape 16 milioane de euro pe piaţa locală, îşi va muta magazinul din mallul Liberty Center din Bucureşti în parcul comercial Vulcan Value Center, aflat în construcţie la o distanţă de aproximativ 500 de metri de actualul magazin.
 
Hervis a deschis magazinul cu o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi din Liberty Center la finalul anului 2008, odată cu inaugurarea mallului, dar acum retailerul austriac a început să-şi lichideze stocurile de produse printr-o reducere a preţurilor cu 50%, în con­diţiile în care unitatea va fi închisă până la finalul acestei săptămâni.
 
Hervis nu renunţă însă la prezenţa în cartierul Rahova din Bucureşti, ţinând cont că din 4 septembrie retailerul va deschide un magazin în parcul comercial dezvoltat de grupul sud-african NEPI pe platforma Vulcan, proiect printre ai cărui chiriaşi anunţaţi se mai numără Carrefour, dm, C&A, H&M, Takko şi KFC.
 
Anul trecut, cu o reţea de 13 magazine, Hervis a rea­lizat vânzări de 16 milioane de euro, respectiv o medie de circa 1,3 milioane de euro per magazin, ţinând cont că ultima unitate a fost deschisă în toamna anului trecut, în cadrul mallului Promenada din nordul Capitalei. Reprezentanţii companiei nu au oferit până la închiderea ediţiei informaţii cu privire la motivele închiderii magazinului din Liberty Center.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO