Business Hi-Tech

Alcatel-Lucent şi Nokia devin Nokia România: „România e o ţară strategică în care vom continua să investim“

Raoul Ros, şeful Alcatel-Lucent România a devenit oda­tă cu integrarea grupului francez în ca­drul Nokia directorul general al Nokia România.

Raoul Ros, şeful Alcatel-Lucent România a devenit oda­tă cu integrarea grupului francez în ca­drul Nokia directorul general al Nokia România.

Autor: Ioana Nita

08.06.2016, 00:08 1863

Opera­ţiunile subsidiarelor locale ale gru­pului francez Alcatel-Lucent şi ale com­pa­niei finlan­deze Nokia sunt în prezent în plin proces de integrare, atât la nivel global, cât şi local, unde cei doi furnizori de echi­pa­mente şi soluţii pentru industria telecom au în­ceput să opereze sub brandul Nokia, România fiind una dintre locaţiile strategice pentru noua companie.

„România a fost confirmată ca fiind o locaţie strategică pentru Nokia şi vom con­tinua să investim aici. Timişoara este un exem­plu în acest sens“, a declarat Raoul Ros, şeful Alcatel-Lucent România, care oda­tă cu integrarea grupului francez în ca­drul Nokia a devenit directorul general al Nokia România.

Activitatea Alcatel-Lucent din Româ­nia este împărţită între centrul de cercetare-dezvoltare în domeniul reţelelor mobile şi fixe şi al aplicaţiilor dedicate pentru clienţi, centrul global de servicii prin intermediul căruia oferă servicii de mentenanţă şi su­port pentru reţelele celor mai mari ope­ratori telecom din lume, şi un hub global care activează în zona de design şi arhitectură pentru reţele, cât şi în zona de suport pentru re­ţele. Cele trei centre sunt situate în Timi­şoara, în Bucureşti grupul francez având biroul de vânzări. De la sfârşitul anului tre­cut, Alcatel-Lucent şi-a extins operaţiunile din Capitală cu o echipă de 20 de persoane care face parte din centrul global de servicii din Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO