Business Hi-Tech

Businessul Floria a crescut cu 80% în primul semestru 2017, la 8,2 milioane de lei

Businessul Floria a crescut cu 80% în primul semestru...

Autor: Ioana Nita

25.07.2017, 00:07 965

În primul semestru al acestui an, grupul Floria, specializat în distribuţia şi comercializarea de flori şi aranjamente florale, a înregistrat afaceri consolidate de  8,2 milioane lei, cu 80% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2016, potrivit reprezentanţilor grupului. Businessul grupului Floria se împarte în 3 divizii, operate de firme separate – online (Floria Network SRL), offline - florării, aranjamemte pentru evenimente şi amenajări peisagistice (Reţeaua Floria SRL) şi depozit en-gros (Floria International Wholesale SRL).

„Faţă de 2016, avem o creştere de aproape 80%, în principal pentru că depozitul en-gros şi amenajările peisagere sunt două direcţii dezvoltate în special în a doua parte a anului trecut, în prima jumătate practic nu existau, iar reţeaua de florării a crescut cu 3 spaţii (AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City şi Ploieşti)”, a precizat directorul general pentru diviziile offline ale Floria.

În ceea ce priveşte vânzările online, acestea au înregistrat o creştere anuală de 20% în primul semestru al acestui an, florăria online generând astfel 37% din totalul afacerilor realizate în această perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO