Business Hi-Tech

Deutsche Telekom a pus un vicepreşedinte administrator la centrul HR din Bucureşti

Andre Dybek, vicepreşedinte Deutsche Telekom

Andre Dybek, vicepreşedinte Deutsche Telekom

Autor: Adrian Seceleanu

10.04.2017, 00:05 416
Deutsche Telekom (DT), unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicaţii, l-a numit pe Andre Dybek, vicepreşedinte al companiei de servicii a grupului german, în funcţia de administrator al centrului de servicii de resurse umane deschis în Bucureşti în anul 2013, decizia fiind luată concomitent cu schimbarea nu­melui com­paniei şi a struc­turii acţio­na­ri­a­tului, arată da­tele dintr-un do­cument publicat în Monitorul Oficial.

„Acţionarii decid revocarea din funcţia de administratori ai societăţii a ur­mătoarelor persoane: Branka Skaramuca, Georg Pepping, Ulrike Michel şi Guillaume Bernard Hubert Maisondieu şi numirea în calitate de administrator a lui Andre Dybek, cetăţean german până la data de 30.07.2019”, arată documentul. Dybek, 46 de ani, care şi-a început cariera la Accenture în 2000, lucrează pentru Deutsche Telekom din anul 2005, şi ocupă în prezent funcţia de prim-vicepreşedinte şi director operaţional pentru managementul clienţilor şi comunicării în cadrul companiei de servicii a DT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO