Business Hi-Tech

Grupul OTE despre declaraţiile ministrului Valerian Vreme: No comment

Autor: Adrian Seceleanu

21.02.2011, 18:27 30

Grupul elen OTE, proprietarul companiilor locale Romtelecom,Cosmote şi Germanos, nu a dorit să comenteze afirmaţiile făcutesăptămâna trecută de ministrul comunicaţiilor Valerian Vreme,potrivit cărora pachetul de 46% din Romtelecom valorează un miliardde euro iar compania de telefonie fixă ar trebui să fuzioneze cuoperatorul de telefonie mobilă Cosmote.

"Nu avem comentarii în legătură cu subiectele menţionate", aprecizat pentru ZF Elpida Trizi, Media Relations Manager algrupului elen OTE.

Ministrul comunicaţiilor Valerian Vreme a declarat la finelesăptămânii trecute că statul român are în plan să listeze la bursăacţiunile pe care le deţine la Romtelecom, cel mai mare operator detelefonie fixă, dacă negocierile cu grupul elen OTE privindvânzarea pachetului de 46% din acţiuni eşuează.

"Aşteptăm oferta OTE. Dacă va fi apropiată de aşteptărilenoastre, vom vinde grupului elen acţiunile deţinute la Romtelecom,după ce în prealabil vom consulta mai mulţi analişti în privinţaofertei. N-aş vinde în cazul unei oferte cu mult sub un miliard deeuro", a spus Vreme.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO