Business Hi-Tech

Retailerul online de modă Fashion Days: 70% din venituri vin din vânzările de pe mobil

Retailerul online de modă Fashion Days: 70% din venituri...

Autor: Ioana Nita

14.10.2016, 00:04 367

Aproape 70% din veniturile Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă de pe piaţa locală, sunt generate în prezent de achiziţiile realizate de pe smartphone, în principal prin inter­mediul aplicaţiei mobile, potrivit reprezentanţilor companiei.

Anul trecut, Fashion Days Shopping SRL, com­pania care operează magazinul online cu ace­laşi nume, a avut o cifră de afaceri de 221,3 mil. lei, din care 60% au reprezentat vânzările înre­gistrate de magazinul fashiondays.ro, restul fiind contra­valoarea serviciilor oferite către subsidiarele grupului din Bulgaria şi Ungaria.

„Strict aplicaţia mobilă gene­rează circa 50% din vânzări, iar dacă adăugăm şi aplicaţia web dedicată dispozitivelor mobile, procentul ajunge la 70%. Referitor la volumul de vânzări realizat în funcţie de mo­mentele din zi sau din timpul săptă­mânii, în weekenduri, când lumea nu este acasă, vânzările de mobil ajung şi la 80% din total“, a spus Sebastian Gherman, şeful de­par­ta­­mentului de dezvoltare pentru echipa­mente mo­bile din cadrul Fashion Days.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO