Telekom România pune un nou şef pe tehnologie după problemele create de un proiect de migrare a sistemelor IT

11 oct 2017 Autor: Adrian Seceleanu

În iulie clienţii companiei înregistrau în continuare întârzieri în recepţionarea facturilor pentru serviciile contractate şi se confruntau cu probleme în accesarea informaţiilor şi plata serviciilor.

Telekom România, cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţa locală, s-a despărţit de grecul Timos Tsokanis - directorul de tehnologie şi IT care a coordonat în acest an un proces complex de migrare a sistemelor de IT care nu a decurs însă conform planului, provocând timp de mai multe luni probleme în emiterea facturilor şi activarea de servicii noi şi generând astfel numeroase comen­tarii negative în spaţiul public din partea clienţilor. Tsokanis nu va pleca doar de la Telekom România, ci va părăsi cu totul grupul Deutsche Telekom, conform anunţului public făcut astăzi de operator. „Timos Tsokanis va urma alte oportunităţi în carieră în afara grupului Deutsche Telekom”, a anunţat Telekom România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2017

 
Cuvinte cheie:
it
, romania
, probleme
, tehnologie
, migrare
, proiect
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide