Business Internaţional

Unul dintre românii răniţi în incidentul rutier produs acum o săptămână la Londra a murit

Unul dintre românii răniţi în incidentul rutier...

Autor: Mihai Draghici

06.03.2017, 17:55 91

"Un bărbat în vârstă de 31 de ani a decedat ca rezultat al rănilor suferite în coliziune. (...) Persoana decedată este cetăţean român", a transmis luni Scotland Yard, într-un comunicat postat pe site-ul şi pe contul de Twitter ale instituţiei.

Alte trei persoane - un bărbat în vârstă de 25 de ani, o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 46 de ani - rămân spitalizate după incidentul rutier produs la Londra pe 26 februarie.

Autorul incidentului rutier, un bărbat de 23 de ani, a fost arestat sub acuzaţia de conducere a unui autovehicul în mod periculos şi în stare de ebrietate.

Cinci persoane au fost rănite după ce un individ aflat în stare de ebrietate a intrat cu un vehicul Mercedes, probabil intenţionat, într-un grup de pietoni, în zona Catford/Bellingham, în sud-estul Londrei, pe 26 februarie.

Potrivit unor surse citate de presa britanică, victimele sunt cetăţeni români, angajaţi la o spălătorie auto.

Poliţia a anunţat că incidentul nu are caracter terorist. Nu este clar dacă a fost vorba de un gest intenţionat sau de un accident.

Ministerul român al Afacerilor Externe a transmis că cinci cetăţeni români au fost răniţi în incident.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO