Companii

Directoarea de marketing a Immochan România a fost numită director de comunicare peste 13 ţări

Raluca Crişan a lucrat venit în grupul Immochan ca responsabil de marketing, apoi a fost avansată pe postul de director în acelaşi sector.

Raluca Crişan a lucrat venit în grupul Immochan ca responsabil de marketing, apoi a fost avansată pe postul de director în acelaşi sector.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.09.2017, 00:05 741
Luna trecută, Immochan România a achiziţionat ansamblul Coresi Business Park de la dezvoltatorul Ascenta Management.

Raluca Crişan, directorul de marketing al Immochan România, a fost numită pe postul de director de comunicare pentru întregul grup. Ea se va muta în Franţa, la sediul Immochan, de unde va coordona activitatea de comunicare pentru toate filialele grupului prezent în 13 ţări. Românca şi-a început activitatea la 1 septembrie şi va lucra din localitatea Croix, din apropierea oraşului francez Lille.

În România, Raluca Crişan a lucrat timp de patru ani pentru Immochan, unde a fost promovată în funcţia de director de marketing, după ce a venit în companie iniţial pe poziţia de responsabil de marketing. Ea a mai lucrat în Franţa timp de şapte ani în trecut, între 2006 şi 2013, pentru compania de măsurare a gradului de satisfacţie a clienţilor Qualimetrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO