Familia Puşcaş deschide luna viitoare centrul comercial dezvoltat pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, parte a unui proiect imobiliar de 25 mil. euro

7 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Mega Image va fi principala ancoră a galeriei comerciale Platinia Shopping Center, cu un magazin de 1.200 mp. Centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de 1,1 ha.

Proiectul imobiliar Platinia, format dintr-o galerie comercială, un aparthotel şi un proiect rezidenţial, dezvoltat de omul de afaceri Sile Puşcaş pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, a intrat pe ultima sută de metri, investiţia totală ajungand la peste 25 mil. euro.

Pe langă galeria comercială care se va deschide în aprilie, pro­iectul va mai include şi un ansamblu rezi­den­ţial cu două corpuri cu şase niveluri şi 187 de apar­tamente cu 2 şi 3 camere, dar şi un apart­hotel care dispune, la randul său, de 120 de apartamente de lux, am­­plasate pe 11 niveluri.

Situat în zona cen­trală a Clujului, proiectul imobiliar Platinia se află în apropierea parcului central, a stadionului Cluj Arena, a sălii polivalente şi a com­plexului studenţesc Haşdeu.

"Proiectul Platinia a intrat pe ultima sută de metri. Apartamentele au fost predate din luna septembrie a anului trecut şi proprie­tarii sunt pe punctul de a termina finisajele, aparthotelul este la faza de mobilare şi utilare, iar spaţiile comerciale sunt în curs de fini­sare de către chi­riaşi. Finalizăm în cel mai scurt timp şi dru­mul care va uni bule­vardul principal, calea Mănă­ştur, de străzile din zona de nord a proiec­tului, urmand ca cen­trul comercial să fie des­­chis în luna aprilie", a declarat pentru ZF Tran­silvania Oana Bă­nuţ, PR şi marketing ma­nager Platinia.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.03.2017

 
Cuvinte cheie:
teren
, ursus
, deschidere
, cluj napoca
, dezvoltare
, proiect
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide