Companii

Hergan, cel mai discret investitor imobiliar, incepe constructia la parcul de retail Sicomed. Isi revine piata?

01.02.2010, 23:12 29

Grupul Avrig 35, administrat de omul de afaceri AlexanderHergan, unul dintre cei mai puternici si totodata discreti oamenide afaceri din domeniul imobiliar, a ajuns la o noua intelegere cugrupul Auchan pentru dezvoltarea unui hipermarket pe bulevardulTheodor Pallady din Bucuresti, in fosta locatie Sicomed, intr-unparc de retail care va cuprinde si un magazin de articole sportiveDecathlon.

Proiectul ar urma sa fie demarat in acest an, fiind cel de-altreilea hipermarket Auchan intr-un proiect dezvoltat de grupulAvrig 35, dupa cele din proiectele Iris Shopping Center din Titansi Pitesti, au confirmat pentru ZF reprezentantii companieifranceze.

Hergan a dezvoltat in Bucuresti mai multe cladiri de birouri,inchiriate catre companii precum Petrom, Vodafone sau Raiffeisen,si a reusit in ultimii patru ani sa vanda proprietati de peste 250mil. euro, inainte ca piata tranzactiilor sa se blocheze sipreturile sa scada.

Omul de afaceri si-a legat numele de cladiri precum Charles deGaulle Plaza, de referinta pentru piata de birouri a Capitalei, darsi cladirea Tower Center International care, din cauza unui litigiucu un alt actionar al proiectului, este in continuare neocupata lacirca doi ani de la finalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO