Jaak Mikkel, general manager Coca-Cola HBC: Exporturile noastre cresc şi ne-ar ajuta o îmbunătăţire a infrastructurii

18 mai 2017 Autor: Simona Tatu

Jaak Mikkel, directorul general al Coca-Cola HBC România, liderul pieţei de băuturi răcoritoare, spune că o îmbunătăţire a infrastructurii din România ar ajuta întreg procesul de export al companiei.

„Infrastructura se află de mult timp pe agenda guvernamentală şi continuă să fie un subiect important. În contexul în care exporturile noastre sunt în creştere faţă de acum cinci ani, o îmbunătăţire a infrastructurii ne-ar ajuta. Avem fabrici în mai multe oraşe din România, deci cu cât se va îmbunătăţi infrastructura, cu atât mai eficienţi şi mai competitivi vom fi şi noi“, a spus Jaak Mikkel, general manager Coca-Cola HBC România, în cadrul evenimentului de lansare a studiului „Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola în România“.

Conform studiului, compania contribuie la bugetul eco­nomiei de stat cu 0,8%, prin plata taxelor şi impozitelor. Pre­zenţa pe piaţă a acestui sistem generează în economie în mod direct sau indirect o valoare adăugată de 448 mil. euro. Studiul a fost realizat de firma de consultanţă Steward Redqueen, pe baza datelor financiare din 2015.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.05.2017

 
Cuvinte cheie:
Jaak Mikkel
, Coca-Cola
, general manager
, Exporturi
, infrastructura
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide