Lidl şi-a luat director de marketing de la Heineken şi Reckitt Benckiser

20 ian 2016 Autor: Cristina Rosca

Retailerul german Lidl, prezent în România cu aproape 200 de magazine de tip discount, a recrutat în poziţia de director de marketing un executiv care a lucrat anterior pentru multinaţionale precum Reckitt Benckiser sau Heineken.

Lidl a numit-o pe Claudia Ancuţa (37 de ani) în poziţia de director de marketing al reţelei, ea înlocuin­du-l pe Florin Drăghia în această poziţie pe care el a ocupat-o timp de cinci ani, până în august 2015, potrivit pro­fi­lului de pe reţeaua de so­cia­lizare de business LinkedIn.

Claudia Ancuţa lu­crea­­ză pentru Lidl din iu­nie 2015, unde a ocupat po­ziţia de media ma­na­ger, pentru ca din aceas­tă lună să devină director de marketing.

Românca a lucrat an­te­rior tot în multi­naţio­na­le, în dome­niul farma şi în cel al bunu­rilor de larg consum.

Astfel, înainte de a se alătura echipei discoun­te­ru­lui german, Claudia Ancuţa a lucrat circa şapte ani şi jumătate pentru Reckitt Benckiser, jucător din industria farma, prezent însă şi pe alte segmente de piaţă precum cel al produselor de uz casnic. Ea a ocupat mai multe poziţii în cadrul companiei, ultima fiind de marketing manager pentru categoria de bunuri de uz casnic pentru Europa de Sud-Est, având în portofoliu pieţe precum Grecia, România, Bulgaria, Serbia şi ţările din zona Balcanilor.

Lanţul de magazine de tip discount Lidl a terminat anul cu 192 de magazine după nouă deschideri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.01.2016

 
Cuvinte cheie:
Lidl
, director de marketing
, Claudia Ancuţa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide