Mihai Cioltea, cel care a extins magazinele Zara, a plecat după doar un an din grupul Iulius controlat de Iulian Dascălu

16 feb 2017 Autor: Cristina Rosca

Pentru Mihai Cioltea, preluarea conducerii Openville a însemnat o întoarcere în familia grupului Iulius, unde a mai lucrat acum circa un deceniu, înainte de a se alătura spaniolilor de la Inditex.

Mihai Cioltea, 39 de ani, cel care a fost responsabil de expansiunea Zara în România, a condus în ultimul an din poziţia de director general proiectul Openville din Timişoara, o investiţie de 220 mil. euro a grupului Iulius, controlat de Iulian Dascălu.

Mihai Cioltea, care s-a ocupat ante­rior de expan­siunea grupului Inditex, pro­prietarul Zara, în România, Ka­zahstan şi Rusia, este acum consul­tant inde­pendent, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare LinkedIn.

Contactat de ZF el nu a răspuns solicitării privind noua sa poziţie. Reprezentaţii grupului Iulius au confirmat plecarea lui Cioltea din cadrul companiei după doar un an. Cea mai recentă poziţie deţinută a fost cea de director general al an­samblului urbanistic Openville din Timişoara.

Ansamblul urbanistic Openville este dezvoltat de antreprenorul Iulian Dascălu şi este situat în vecinătatea mallului Iulius Mall pe care acesta îl are deja la Timişoara. Întreg proiectul ar necesita o investiţie totală de 220 mil. euro, însă până acum a fost finalizată doar o singură clădire de birouri. Cons­trucţia proiectului a început în toamna anului 2015, iar după finalizare acesta ar trebui să cuprindă şapte clădiri cu 131.000 de metri pătraţi de birouri clasa A, peste 450 de magazine, restau­rante şi cafenele tematice, săli de con­ferinţe, cinematograf multiplex, o zonă de fresh market, un parc suspendat, pati­noar şi carusel în aer liber pentru copii. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.02.2017

 
Cuvinte cheie:
mihai cioltea
, grup
, plecare
, control
, iulian dascalu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide