Companii

Tuca Zbarcea & Asociatii a deschis primul birou teritorial

15.11.2007, 18:34 23

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a deschis ieri primul birou teritorial la Cluj-Napoca, in parteneriat cu o firma de avocatura locala, Nistorescu, Somlea & Asociatii.
"Decizia de a deschide un birou la Cluj-Napoca a fost determinata de cererea crescanda de servicii juridice de specialitate in zona de vest a tarii", a declarat Florentin Tuca, managing partner la Tuca Zbarcea & Asociatii. El a adaugat ca regiunea de vest a tarii are un potential semnificativ de crestere, aspect evidentiat si de ponderea investitiilor din ultimii ani in domenii precum proiecte imobiliare, echipamente mecanice si electromecanice, mobila, materiale de constructii sau textile.
"La Cluj, ne concentram pe proiecte din domenii cheie precum dreptul societar (corporate), fuziuni si achizitii, drept imobiliar si litigii", a precizat Gabriel Zbarcea, managing partner la Tuca Zbarcea & Asociatii.
Biroul va fi coordonat de catre unul dintre partenerii societatii, Razvan Gheorghiu-Testa, avocat asociat in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, impreuna cu doi parteneri locali - Milena Nistorescu si Radu Somlea.
Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii are o echipa formata din 75 de avocati si 40 de salariati, fiind considerata una dintre cele mai active de pe piata avocaturii de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO