Companii

Wizz Air lansează zboruri spre Londra de pe aeroportul din Satu Mare

Wizz Air lansează zboruri spre Londra de pe aeroportul...

Autor: Mirabela Tiron

06.09.2016, 00:00 1282

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, pune pe harta zborurilor şi aeroportul din Satu Mare, de unde va lansa zboruri spre Londra Luton din 31 octombrie, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână.

„Suntem încântaţi să anunţăm Satu Mare ca fiind aeroportul Wizz cu numărul zece din România şi să fim prima linia aeriană ce va opera zboruri internaţionale de aici. Noua noastră rută spre Londra va fi mai mult decât bine-venită pentru clienţii noştri din această parte a ţării, pentru că aduce cele mai mici tarife în regiune. De asemenea, suntem încrezători că pasagerii care vin dinspre Marea Britanie se vor bucura să viziteze unul dintre cele mai vechi oraşe din nord-vestul ţării, ce are de oferit multe atracţii turistice. Biletele sunt deja puse la vânzare la preţuri de la 109 lei”, a spus George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, a declarat că zborul acesta leagă judeţul de restul Europei  şi conferă un potenţial important regiunii pe plan cultural, turistic şi economic. „În următoarea perioadă vom lucra pentru a facilita noi curse internaţionale după această primă cursă.” 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO