Eveniment

Jaf la o unitate bancară din Bucureşti

Jaf la o unitate bancară din Bucureşti

Autor: Mediafax

07.04.2011, 10:55 27

O persoană având o cagulă pe faţă a intrat într-o bancă din zonaConstantin Brâncoveanu, din Bucureşti, unde le-a ameninţat pecasiere, a furat banii şi a fugit. Purtătorul de cuvânt al PoliţieiCapitalei, Diana Sarca, a declarat că tâlhăria a avut loc la ora10.10, informează Mediafax.

Agresorul a intrat în bancă, având în mână un obiect care ar fiputut fi o armă, nefiind încă stabilit dacă aceasta era unaadevărată sau de jucărie.

Bărbatul a intrat în bancă, le-a ameninţat pe trei angajate,dintre care două casiere, a luat o sumă de bani şi a fugit, a spusSarca.

După ce agresorul a părăsit unitatea bancară, femeile auacţionat butonul de panică şi au apelat serviciul 112.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Întrebat despre decizia de a nu avea niciun paznic în incintaunităţilor bancare ale BCR, purtătorul de cuvânt albăncii, Cornel Cojocaru, a declarat: "Amrenunţat la pază umană pentru că e inutilă. Nu avem pază. Ameliminat paza şi am făcut public acest lucru. Cea mai bunăcofirmare că a fost o măsură corectă este că am eliminat situaţiileîn care băncile să se transforme în câmpuri de luptă, am evitataltercaţiile într-un spaţiu limitat".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO