Profesii

Directorul Companiei de Aeroporturi, înlocuit. Ministrul transporturilor, în vizorul premierului

Liviu Radu, fostul director al Compa­niei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

Liviu Radu, fostul director al Compa­niei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

Autor: Mediafax

21.04.2017, 00:05 396

Bogdan Mîndrescu a fost numit director general interimar de către Consiliul de Administraţie al Compa­niei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, deşi ministrul transporturilor ar fi vrut ca Liviu Radu să rămână în funcţie, au confirmat surse politice. Potrivit sur­selor citate, premierul Sorin Grindeanu este nemulţumit şi de activitatea minis­trului transporturilor Alexandru Cuc inclusiv în ceea ce priveşte gestio­narea transporturilor aeriene. O altă problemă este legată de desfă­şu­rarea lucrărilor de infrastructură pri­oritare.

Ministrul Cuc l-ar fi susţinut şi pe Liviu Radu pentru a reconfirmare în funcţia de director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Director interimar a fost numit Bogdan Mîndrescu, un tânăr de 29 de ani, care este şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Compa­niei Naţio­nale Aeroporturi Bucureşti. Mîndrescu a mai fost, potrivit CV-ului publicat pe site-ul instituţiei, director de cabinet al ministrului transporturilor, consul­tant la Inspur Shandong Group Co Ltd China (în perioada 2014-2015), consul­tant al directorului SRTV (în perioada 2013-2014), director economic la Pandor SRL (2012-2013) sau consul­tant de vânzări la Banc Post (2007-2008).

Mândrescu are un masterat în management aeronautic şi este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO