ZF 24

Petre Toba: Armele gasite sunt in stare de functionare, nu au fost folosite pana in prezent

28.12.2009, 13:05 19

Armele gasite in urma perchezitiilor din cadrul anchetei privindfurtul de la unitatea de la Ciorogarla sunt in stare de functionaresi nu au fost folosite pana in prezent, fiind furate fara munitiaaferenta, a declarat luni, inspectorul general al Politiei Romane,Petre Toba, informeaza Mediafax.

Petre Toba a spus ca, dupa comiterea faptei, politia a alocatresurse importante materiale, logistice si umane pentrusolutionarea cazului.

Toba a precizat ca, imediat dupa cercetarea de la fata locului,urmele au fost examinate, pentru probele genetice fiind efectuatecomparatii cu peste 10.000 persoane, au fost realizate expertizediverse, sute de analize de laborator pentru 500 de urme simicrourme, costurile din punct de vedere criminalistic ridicandu-sela aproximativ 50.000 euro.

Dupa furtul armelor, autorii au luat masuri de conservare aacestora si le-au ascuns, ulterior armele au fost scoase,demontate, iar seriile au fost polizate, pentru ca armele sa nu fieidentificate, a explicat Toba. Mai multe despre furtul armelor de la unitatea militara dinCiorogarla cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO