Auto

Accidentul în care a fost implicată Monica Macovei: motociclistul este în stare stabilă

Accidentul în care a fost implicată Monica Macovei:...

Autor: Petru Mazilu

09.10.2022, 14:09 63

Potrivit SAJ Constanţa, motociclistul avea mai multe fracturi şi a fost operat. El este stabil, conştient şi rămâne internat la Secţia Terapie Intensivă, precizează specialiştii.

Sâmbătă, fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia un motociclist a fost rănit şi a ajuns la spital. Accidentul a avut loc în apropiere de Mangalia, iar Monica Macovei a povestit pe Facebook modul în care s-a produs coliziunea.

„Am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul să îşi revină, de câteva ore încerc să obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe reţeaua de socializare, la puţin timp după accident.

Monica Macovei nu a fost rănită în timpul accidentului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO