Cum arată nodul rutier de pe A3 Bucureşti-Ploieşti cu două săptămâni înainte de termen: circulaţie alternativă şi panouri lipsă. Galerie FOTO

18 iul 2012 Autor: Bogdan Alecu

Cu aproape două săptămâni înainte de cel mai nou termen pentru A3 Bucureşti-Ploieşti muncitorii de la consorţiul italian Pizzarotti/Tirena Scavi au finalizat construcţia podului amplasat pe drumul judeţean 101, peste autostrada A3, acesta fiind totodată şi unul dintre motivele pentru care constructorii nu au respectat termenele anterioare.

Dar, chiar şi acum, lucrările la pod nu sunt finalizate complet, accesul maşinilor realizându-se alternativ, cu ajutorul unor semafoare.

Lucrările la nodul rutier trebuiau finalizate încă din luna decembrie a anului trecut, dar acestea au fost amânate întâi pentru luna aprilie, apoi pentru mai, iunie şi în final pentru 1 august. Singurul constructor care a respectat termenul fixat pentru luna decembrie a anului trecut a fost UMB Spedition, care a finalizat lucrările la tronsonul dinspre Ploieşti.

Cu toate că Bucureşti-Ploieşti este una dintre cele mai aşteptate tronsoane de autostradă după Bucureşti-Constanţa, chiar şi când cel de-al cincilea termen consecutiv se apropie lucrările tot avansează încet. De pe pod se pot observa panouri lipsă şi intrări şi ieşiri de pe autostradă neasfaltate, la fel ca şi pe tronsonul autostrăzii Transilvania între Câmpia Turzii şi Gilău.

 
Cuvinte cheie:
Bucureşti-Ploieşti
, A3
, autostrada
Vizualizari:
Printeaza
Momentan sunt 2 comentarii Comenteaza si tu
Comentarii (2):
popescu - 18 iulie 2012, 16:42

ca la noi, dar mai scump de 3 ori ca in germania.

dtt - 18 iulie 2012, 15:48

Cum arata ? Ca un drum oltenesc .

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide