Auto

Vlaşin, BMW România: Dorim stabilitate fiscală din partea Guvernului. Dealerii au investit milioane de euro în centrele auto

Vlaşin, BMW România: Dorim stabilitate fiscală din...

Autor: Bogdan Alecu

28.01.2013, 11:24 579

Modificările aduse taxei de poluare şi perioada de instabilitate şi incertitudine creată de acestea afectează dealerii auto de pe piaţa locală şi implicit planul acestora de afaceri pe termen lung.

„Toţi dealerii noştri au investit milioane de euro într-un centru integrat BMW în baza unui business plan proiectat pe cel puţin cinci ani de zile. Considerăm că orice măsură eficientă a Guvernului nu poate decât să facă parte din şi să confirme o strategie pe termen lung. Dezvoltare sustenabilă - este tot ceea ce aşteptăm din partea Executivului”, a spus Cristian Vlaşin, sales manager în cadrul BMW Group România.

O investiţie într-un centru BMW este cuprinsă între aproximativ 2,5 milioane de euro şi 5 milioane de euro, în funcţie de dimensiunile acestuia şi oraşul unde este construit, valoarea fiind valabilă şi în cazul altor branduri premium cum este cazul Audi sau Mercedes-Benz.

„Ca şi până acum, aceste măsuri au creat confuzie şi panică în piaţă, au avut impact negativ în cifrele de vânzări. O dezvoltare sănătoasă a pieţei, a economiei în general, cere un cadru fiscal şi legislativ stabil, o strategie eficientă de business este de neconceput în afara unui mediu fiscal predictibil”, a spus Cristian Vlaşin, sales manager în cadrul BMW Group România.   

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO