Bănci și Asigurări

Adrian Vasilescu, premiat de Academie pentru cartea „Biletul de ieşire din criză“

Adrian Vasilescu, premiat de Academie pentru cartea...
22.12.2013, 18:49 409

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR şi colaborator de un deceniu al Ziarului Financiar, a fost distins de Academia Română cu premiul „Victor Slăvescu“, pentru cartea sa „Biletul de ieşire din criză“.

„Cartea, care reprezintă în egală măsură un reportaj despre actuala criză globală şi o analiză economică a cauzelor şi efectelor crizei la nivel global, este rezultatul unei munci de trei ani. Trei ani încheiaţi, din toamna lui 2008 şi până către sfârşitul anului 2011, am muncit zi de zi la această carte. Am căutat informaţii, le-am corelat, le-am analizat, am desprins concluzii“, a menţionat Vasilescu.

Academia decernează la fiecare sfârşit de an premiul pentru cele mai bune opere. Academia premiază lucrările editate cu doi ani în urmă pentru a avea răgaz să ia pulsul ecoului produs în arena publică. Adrian Vasilescu a fost jurnalist până la mijlocul anilor '90, când a acceptat oferta de a lucra la BNR. În fiecare zi de miercuri, el publică un articol în ZF de aproape zece ani.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.12.2013

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO