Bănci și Asigurări

Alexander Sarrigeorgiou a primit aprobarea ASF pentru un nou mandat ca membru al consiliului de administraţie atât la societatea Eurolife FFH Asigurări Generale, cât şi în cadrul Eurolife FFH Asigurări de Viaţă

Autor: Mircea Nica

08.05.2024, 00:00 26

Alexander Sarrigeorgiou, preşedinte şi CEO al grupului Eurolife FFH a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru un nou mandat atât ca membru al consiliului de administraţie al Eurolife FFH Asigurări Generale, cât şi ca membru al consiliului de administraţie al Eurolife FFH Asigurări de Viaţă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii ASF. Astfel, Autoritatea de Supraveghere l-a aprobat pe Alexander Sarrigeorgiou „pentru un nou mandat în calitate de membru al consiliului de administraţie la societatea Eurolife FFH Asigurări Generale“ şi „pentru un nou mandat în calitate de membru al consiliului de administraţie la societatea Eurolife FFH Asigurări de Viaţă“.

Alexander Sarrigeorgiou este şi vicepreşedintele Insurance Europe din noiembrie 2022. În acelaşi timp, el este membru al Consiliului Executiv pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa din decembrie 2013, membru al NOMIKOS, agenţie maritimă din septembrie 2012, membru al Consiliului executive al IOBE, fundaţia pentru cercetarea economică şi industrială, membru al Consiliului Hellenic Federationfor Enterprises. Eurolife FFH Asigurări Generale a încheiat anul 2023 pe poziţia a opta în top 10 cele mai mari companii de asigurări pe zona asigurărilor de sănătate, cu un volum al primelor brute subscrise de circa 11 mil. lei, având o cotă de piaţă de 1,33%.