Bănci și Asigurări

Banca Carpatica intra pe segmentul transferurilor rapide de bani

Banca Carpatica intra pe segmentul transferurilor rapide de bani
01.12.2009, 23:01 77
Carpatica, una din bancile de talie mica de pe piata, isiextinde de luna aceasta afacerile cu servicii de transfer rapid defonduri, printr-un parteneriat cu Western Union, unul dintre ceimai mari jucatori pe aceasta piata la nivel mondial.

"Cele 200 de unitati teritoriale ale Bancii Comerciale Carpaticafac parte din reteaua de locatii ale agentilor Western Union,oferind clientilor un serviciu de transfer de bani rapid, usor sisigur prin intermediul chitantei automate", spun reprezentantiibancii. Western Union colaboreaza in prezent pe plan local cu nouaagenti: Angelo Costa Romania Group SRL, Banca Romaneasca, BancaTransilvania, Bancpost, BRD, Credit Europe Bank, Carpatica, PostaRomana si Raiffeisen Bank. Serviciul de transfer de bani WesternUnion este astfel disponibil in peste 4.500 de locatii din Romania.Americanii de la Western Union concureaza pe aceasta piata cu MoneyGram, un alt jucator puternic la nivel mondial, dar si competitorimai mici, precum Smith&Smith.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO