Bănci și Asigurări

Banca Transilvania oferă operaţiuni gratuite IMM-urilor mai "tinere" de 1 an

Banca Transilvania oferă operaţiuni gratuite IMM-urilor mai "tinere" de 1 an

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.11.2012, 15:08 789

Banca Transilvania, cea mai mare instituţie de credit cu capital privat majoritar local, a lansat un produs prin care intreprinderile mici şi mijlocii (IMM), care au mai puţin de un an de activitate, au gratuitate la toate operaţiunile făcute printr-un cont deschis la Banca Transilvania.

Pot beneficia de acest produs atât clienţii băncii, dar şi cei care vor lucra în viitor cu Banca Transilvania.

"Nu este o promoţie, ci este o ofertă. Nu există o perioadă limită până când firmele pot beneficia de ea şi nu există o limită a operaţiunilor", a declarat Tiberiu Moisă, directorul executiv clienţi Corporativi şi IMM al băncii.

Beneficiarii acestui produs au gratuitate la plăţile intra şi interbancare (efectuate atât prin internet banking şi mobile banking, cu cec, ordin de plată, bilet la ordin) şi au comision 0 la gestionarea contului curent.

Pentru contul de economii depunerea de numerar este gratuită, însă pentru ridicarea de numerar la bancomate comisionul este de 0,2% la lei. Pentru valută încă nu au fost stabilite comisioanele, deoarece peste 80% din operaţiunile băncii sunt în lei.

Banca Transilvania a raportat în primele nouă luni ale acestui an un profit net de 265, 43 milioane lei, cu 30% mai mare faţă de aceeaşi perioadă din 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO