Bănci și Asigurări

BT a atras într-o lună 800 de clienţi noi cu operaţiuni de cont curent gratuite

BT a atras într-o lună 800 de clienţi noi cu operaţiuni de cont curent gratuite

Foto Victor Ciupuliga

Autor: Ciprian Botea

10.12.2012, 00:00 893

Banca Transilvania, cea mai mare instituţie de credit cu capital majoritar privat local, a atras într-o singură lună circa 800 de clienţi noi din rândul întreprinderilor mici şi mijlocii promiţându-le operaţiuni de cont curent gratuite în primul an.

O mie de firme au accesat în prima lună de la lansare acest produs, iar 80% din acestea sunt clienţi noi, potrivit datelor băncii. Contul curent care oferă operaţiuni gratuite în primul an a fost creat pentru firmele aflate la început de drum, care au mai puţin de 12 luni de la înfiinţare.

Acest pachet de cont curent oferă comision zero la plăţile prin internet banking, la plăţile şi încasările cu cec şi bilete la ordin şi la încasările prin ordin de plată. Totodată, comisionul de gestiune a contului este zero şi abonamentul la serviciul de internet banking este gratuit. BT are în prezent 140.000 de clienţi companii, în creştere cu 20% faţă de începutul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO