Bănci și Asigurări

Contul Junior la Banca tiriac

16.05.2003, 00:00 19

Banca tiriac a lansat un nou produs bancar "Contul Junior", adresat de fapt celor care doresc sa faca economii lunare in beneficiul copiilor lor.
Contul Junior poate fi deschis si in lei , dolari sau euro pentru copiii in varsta de pana la 14 ani. Suma minima pentru deschiderea contului este de 10 euro sau echivalentul in lei sau dolari. Contul este administrat  de parintele sau tutorele copilului pana la majoratul acestuia. Sumele economisite lunar vor fi transferate automat din contul parintelui sau tutorelui in "Contul Junior". In prezent nivelul dobanzilor oferite de banca pentru acest produs sunt: 15% pe an pentru lei, 3% pe an pentru euro si  1.75% pe an pentru dolari. La varsta de 14 ani  copilului i se poate deschide si un Cont Curent si poate primi un card bancar gratuit. "Cu acest nou produs practic oricine are acum posibilitatea sa economiseasca bani in mod regulat pentru  copilul sau. Mai mult nu exista limitari, intreaga familie poate contribui la suma economisita: bunicul, bunica, matusa sau unchiul. Este un produs standard usor de folosit si accesibil" spune  George Alberts, Directorul  departamentului Operatiuni Bancare pentru persoane fizice. Banca tiriac are in prezent aproximativ 400.000 de clienti persoane fizice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO