Bănci și Asigurări

​Marius Vorniceanu, vicepreşedinte ASF: Vom fi fermi cu acele entităţi care introduc cu voie sau fără voie date eronate în baza de date CEDAM

​Marius Vorniceanu, vicepreşedinte ASF: Vom fi fermi...

Autor: Anelis Baciu

18.05.2016, 10:26 456

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va fi fermă în perioada următoare cu acele companii care introduc cu voie sau făra voie date eronate în baza de date CEDAM, a declarat Marius Vorniceanu, vicepreşedinte al ASF.

„Vom urmări ce date se introduc în sistem şi vom fi fermi cu acele entităţi care introduc cu voie sau fără voie date eronate în baza de date CEDAM”, a declarat Marius Vorniceanu in cadrul Forumului de Asigurari si Reasigurari organanizat de Media Xprimm. 

Baza de date CEDAM administrată de Auto­ritatea de Supraveghere Financiară (ASF), care conţine informaţii despre valabilitatea poliţelor de răspundere civilă auto şi istoricul  daunelor.

Companiile şi brokerii de asigurări utilizează baza de date CEDAM în procesul de emitere a poliţelor auto pentru a stabili dacă asiguraţii primesc un bonus sau o penalizare faţă de tariful standard.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO