Bănci și Asigurări

Marsh: Firmele se uită mai atent la asigurările pentru neplata facturilor

Marsh: Firmele se uită mai atent la asigurările pentru...

Autor: Anelis Baciu

10.09.2013, 00:05 23
Interesul companiilor pentru poliţele de asigurare  împotriva riscului de neplată a facturilor a crescut în ultimii doi ani, atitudine care a dus la dezvoltarea acestei pieţe şi care a creat premisele pentru un avans al pieţei cu două cifre pe an în viitor, spune Tim Smith, trade credit practice leader pentru regiunea Europei, Orientului Mijlociu şi Africii în cadrul brokerului de asigurare Marsh.
 
„Potenţialul de creştere pe acest segment este foarte ridicat, de aceea ne aşteptăm la o creştere de două cifre a subscrierilor pe piaţa românească anul viitor. Multinaţionalele care au subsidiare pe piaţa locală cumpără în general astfel de produse de protecţie, însă am observat că şi multe firme locale şi-au îndreptat atenţia către aceste asigurări în ultima perioadă“, a declarat Smith. Un target important al Marsh pentru acest tip de poliţă sunt firmele exportatoare, a spus Smith, prezent săptămâna trecută la Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO