Bănci și Asigurări

Numărul clienţilor Euroins a scăzut uşor în primul semestru până la circa 1,5 milioane

Numărul clienţilor Euroins a scăzut uşor în primul...

Autor: Anelis Baciu

14.07.2016, 00:05 227

Euroins, companie aflată în redresare financiară, avea în portofoliu la finalul lunii iunie aproximativ 1,5 milioane de clienţi cărora le-a vândut asigurări gene­rale (auto, nonauto, property), potrivit date­lor trans­mise de com­panie la soli­citarea ZF. Faţă de fina­lul anului trecut, numărul asigu­raţilor Euroins este în scădere cu circa 3%. Cel mai probabil, circa un milion de poliţe sunt pe seg­mentul asigură­ri­lor auto obligatorii (RCA), unde Euroins are o prezenţă impor­tan­tă.

 
Potrivit datelor publi­cate de grupul bul­gar Eurohold care contro­­lează Euroins, primele brute sub­scrise de asigurătorul local în inter­valul ianuarie-mai a acestui an au însu­mat  74,2 milioane de euro, fiind în creş­tere cu aproape 9% faţă de primele cinci luni ale anului trecut. Vânzările de asigu­rări auto obligatorii au cumulat 70 de milioane de euro din total, ceea ce înseamnă o pondere de 95%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24
Cele mai citite ştiri