Bulgarii de la Euroins se angajează să mai aducă până la 100 de mil. lei la capital în cursul verii

31 mai 2016 Autor: Anelis Baciu

Grupul bulgar Eurohold, acţionarul companie de asigurări aflat în redresare financiară Euroins, va vărsa până la 100 mil. lei (23 mil. euro) la capitalul com­paniei în cursul acestei veri, a de­cla­rat pentru ZF Mihnea Tobescu, direc­to­rul general al Euroins România.
 
Valoa­rea exactă a majorării de capital de­pin­de de rezultatele financiare de la jumă­tatea aces­tui an şi, potrivit repre­zen­tanţilor com­paniei, va permite Euroins să înde­pli­nească cerinţele de sol­vabi­li­tate şi ca­pital Solvency II până la finalul anului.
 
„Majorările de capital de până acum dovedesc angajamentul acţiona­rilor de a susţine compania locală. Ei sunt dispuşi să mai investească pentru a îm­bu­nătăţi situaţia fianaciară a com­paniei“, a declarat Mihnea Tobescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.05.2016

 
Cuvinte cheie:
Euroins
, capital
, bulgari
, asigurari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide