Bănci și Asigurări

ProCredit vrea să atragă clienţi cu un pachet de cont curent care costă 6 lei/lună

ProCredit vrea să atragă clienţi cu un pachet de cont...

Autor: Anelis Baciu

04.03.2013, 20:18 282

ProCredit Bank, o bancă specializată pe finanţarea afacerilor mici şi a întreprinzătorilor agricoli, încearcă să-şi extindă portofoliul de clienţi persoane fizice cu un pachet de servicii de cont curent.

Clienţii primesc în schimbul unui comision lunar de 6 lei un cont curent, un card de debit şi acces la serviciul de internet banking. Costul lunar al administrării pentru serviciile incluse în pachet este de 6 lei. ProCredit nu percepe comision pentru deschiderea contului curent, emiterea şi administrarea cardului.

De asemenea, nu sunt taxate retragerile de numerar de la bancomatele proprii şi plăţile la comerciaţi. De asemenea, clienţii care păstrează în cont o sumă minimă de 4.000 de lei primesc în perioada 1 martie-1 mai 2013 o dobândă de 5,3% pe an, similară cu cea a unui depozit la termen pe trei luni. Băncile s-au concentrat mai mult pe segmentul serviciilor tranzacţionale în criză pe fondul prăbuşirii vânzărilor de credite. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO