Burse - Fonduri mutuale

20 de candidaţi pentru Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor la SIF Muntenia

20 de candidaţi pentru Consiliul Reprezentanţilor...

Autor: Roxana Pricop

04.04.2013, 17:32 592

Un număr de 20 de candidaţi s-au înscris pentru cele 11 locuri în Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor la SIF Muntenia, dintre care jumătate sunt actualii membrii.

Pentru a pune capăt situaţie de conflict dintre conducători şi administratori, omul de afaceri Gheorghe Iaciu, pro­prie­tarul complexului comercial Doraly din Afumaţi şi cel mai mare acţionar al SIF Muntenia (SIF4) cu 5% din acţiuni, a cerut revocarea actualilor membri ai Con­siliului Reprezentanţilor Acţio­nari­lor şi alegerea de noi membri în cadrul Adu­nării Generale a Acţio­na­ri­lor din 25 aprilie.

 Odată cu propunerea, Iaciu a înaintat şi numele persoanelor pe care le susţine la viitoarele ale­geri. El îi susţine pe aceiaşi 11 membri care au câş­tigat alegerile din 7 iulie 2012, după o AGA epui­zantă de 32 de ore: Marcel Gheor­ghe, Daniel Pandele, Gabriel Vasile, Olimpiu Blăjuţ, Răzvan Lefter, Florin Cazan, Adrian Andrici, Ştefan Gioga, Dan Sârboiu, Cris­tian Ale­xandru Şte­fănescu şi Cătălin Mancaş.

Ceilalţi nouă candidaţi sunt Nicolae Mergeani, avocat asociat coordonator la casa de avocatură "Mergeani, Danzer &Prodan", Dragoş Rusu, comisar general adjunct la Garda Financiară Centrală, Antonel Cristi Bunu, preşedintele Consiliului de Administraţie Altur Slatina, Gabriel Burlacu, conferenţiar universitar la Facultatea de Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice şi de Construcţii Bucureşti, Alina Ruxandra Albu, managing associate la casa de avocatură Wood&Asociaţii, Aurelian Zaheu, fost inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Adrian Victor Prodan, fost asociat şi practician în insolvenţă la societatea Victrix Capital SRL, Andrei Diaconescu, managing partner la compania de consultanţă Capital Partners şi Marius Ioan Pantea, membru în CA la SIF Banat Crişana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO