Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile MedLife au avut printre cele mai bune reacţii la rezultatele trimestriale şi au crescut cu 7% în doar o săptămână

Acţiunile MedLife au avut printre cele mai bune reacţii...

Autor: Liviu Popescu

22.05.2017, 00:00 552

Acţiunile celui mai mare furnizor de servicii medicale private, MedLife, au închis vineri la 36 de lei, în creştere cu 7% faţă de aceeaşi şedinţă de săptămână precedentă, în condiţiile în care compania listată în decembrie a anunţat luni, 15 mai, un profit net mai mare cu 16%.

Astfel, acţiunile MedLife s-au poziţionat pe locul trei în topul celor mai mari creşteri de săptămâna trecut, după Electroputere (9,7%) şi Alro Slatina (8,3%). La polul opus, cea mai abruptă scădere s-a înregistrat pe acţiunile Retrasib, de 36%, acesta fiind urmate de Uztel,14% şi Alumil, 13,7%.

Acţiunile MedLife au de la începutul anului o creştere de 37%. Pe parcursul săptămânii trecute valoarea tranzacţionată totală a fost de 517 mil. lei, din care valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a cumulat 508 mil. lei, minus 54% faţă de săptămână precedentă, când a fost înregistrată tranzacţia din cadrul ofertei Digi, se arată în raportul Puls Capital al celor de la Intercapital.

De la începutul acestui an, indicele de referinţă  BET a urcat cu aproape 20% la circa 8.490 de puncte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO