Burse - Fonduri mutuale

H2O Day. Listarea Hidroelectrica, după cel mai mare IPO din Europa din 2023, începe pe 12 iulie. Urmăriţi istoria în derulare alături de ZF, cu o analiză-eveniment, minut cu minut, din studio

H2O Day. Listarea Hidroelectrica, după cel mai mare IPO...

Autor: Liviu Popescu

10.07.2023, 07:30 3161

♦ Listarea H2O, analizată minut cu minut din studioul ZF şi prin corespondeţii de la BNR ♦ Prima reacţie a Fondului Proprietatea, acţionarul vânzător, primele ordine de bid şi ask ale listării istorice, prima reacţie a brokerilor, în direct pe zf.ro.

Pe 12 iulie atenţia celor mai mari investitori din lume, din New York la Londra, de la Paris la Roma, de la Vest la Est, va fi aţintintă asupra Bucureştiului, care va deveni atunci centrul zero în contextul debutul acţiunilor Hidroelectrica pe Bursa de Valori Bucureşti în ceea ce este a treia cea mai mare listare din lume de până acum în 2023 şi cea mai mare din Europa.

Acţiunile Hidroelectrica vor debuta la Bursa de Valori Bucureşti cu simbolul H2O în urma unei oferte de vânzare de acţiuni de 1,9 miliarde de euro din partea Fondului Pro­prietatea care a stabilit primul mare IPO din Europa de Est de când Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei. De cum vor evolua acţiunile Hidroelectrica va depinde şi apetitul marilor vânzatori în ofertele de listare din Europa şi nu numai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO