Burse - Fonduri mutuale

Peter Lennkh, unul dintre cei mai vechi bancheri ai Raiffeisen, demisionează din funcţia de membru al Consiliului de Supraveghere a Raiffeisen Bank România

Peter Lennkh, unul dintre cei mai vechi bancheri ai...

Autor: Liviu Popescu

21.12.2023, 18:18 163

Peter Lennkh, bancher care lucrează în cadrul Raiffeisen Bank International din 1992 încoace, şi care este în Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank România, a demisionat din funcţie, potrivit unui raport publicat joi seară la Bursa de Valori Bucureşti.

“În conformitate cu prevederile art. 234 alin. (1) litera g) din Regulamentul ASF nr. 5/2018, Raiffeisen Bank SA informează că domnul Peter Lennkh şi-a înaintat demisia din funcţia de membru al Consiliului de Supraveghere, începând cu data de 01.01.2024”, se arată în raportul publicat la Bursa de Valori. Raiffeisen Bank are mai multe emisiuni de obligaţiuni listate la Bursa locală.

Din consiliul de supraveghere fac parte Johan Strobl, Hannes Mosenbacher, Andrii Stepanenko, Claudia Patricia Pendred, Andreas Gschwenter, Pedro Miguel Weiss, Lukas Janusz Januszewski.

Luna aceasta acţionarii au probat numire unui nou membru în CS, respectiv Mihaela Cristina Mitroi, consultant fiscal cu peste 25 de ani de experienţă în cadrul celor mai mari firme de consultanţă şi managing partner în cadrul Global Tax Advise. Mandatul este de 4 ani cu încheiere pe 14 decembrie 2027. Urmează aprobarea BNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO