Burse - Fonduri mutuale

Sibex se desparte definitiv de Teodor Ancuţa

Sibex se desparte definitiv de Teodor Ancuţa

Autor: Adrian Ionut Cojocar

30.11.2011, 00:00 851

Acţionarii Sibex Sibiu (SBX) se vor întruni astăzi în Adunarea Generală pentru a decide schimbarea sediului social al operatorului bursier la o nouă locaţie, respectiv în piaţa Aurel Vlaicu din localitatea Sibiu.

Acţionarii vor mai vota şi asupra desfiinţării punctului de lucru al societăţii din Capitală, situat în bulevardul Magheru, ca urmare a rezilierii contractului de închiriere şi restructurare a activităţii. Schimbarea sediului vine în contextul în care vechea locaţie era deţinută de fostul preşedinte şi director general al Sibex ,Teodor Ancuţa, cu care operatorul avea încheiat un contract de închiriere.

Ancuţa, care este fondator al Sibex şi a condus timp de 16 ani operatorul bursier, s-a retras anul acesta de la conducerea Sibex. Acţionarii Depozitarului deţinut de Sibex au decis deja să-şi mute sediul la noua locaţie, acelaşi lucru urmând să-l decidă şi Casa de Compensaţie Sibiu (CRC).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO