Burse - Fonduri mutuale

Templeton şi avocaţii lui Malaxa duc Proprietatea „în turneu” la New York

Foto Shutterstock

Templeton şi avocaţii lui Malaxa duc Fondul Proprietatea „în turneu” la New York

Autor: Roxana Pricop

07.07.2011, 00:01 741

Franklin Templeton, administratorul activelor de 4 miliarde deeuro ale Fondului Proprietatea (FP), va organiza o sesiune depromovare a Fondului ca oportunitate de investiţii la New York pe12 iulie. Evenimentul se va desfăşura la sediul firmei americane deavocatură Herzfeld & Rubin, P.C, care reprezintă intereselemoştenitorilor familiei Malaxa, cei mai mari acţionari privaţi aiFondului Proprietatea cu 6,71% din capital.

La începutul lunii iunie, administratorul a anunţat că vadesfăşura o serie de evenimente pentru investitori în scopul de acreşte vizibilitatea FP în rândul investitorilor străini.Evenimentele au fost organizate în centre financiare europene înprima parte a lunii iunie şi în anumite locaţii în afara Europei îniulie. Acţiunile FP au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri înscădere cu 1,42%, până la un preţ de 0,5215 lei/titlu. La aceastăreferinţă, capitalizarea bursieră a Fondului este de 1,72 miliardede euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO