Burse - Fonduri mutuale

ZF Capital Markets Summit 2023. Victor Gânsac, SafeTech Innonovations: Am avut prima discuţie cu un investitor instituţional la o oră după ce am sunat din clopoţel pentru transferul pe piaţa principală

ZF Capital Markets Summit 2023

ZF Capital Markets Summit 2023. Victor Gânsac, SafeTech...

Autor: Alex Ciutacu

13.03.2023, 17:14 468

Transferul pe piaţa principală poate fi un declanşator imediat pentru interesul investitorilor instituţionali asupra unui emitent, aşa cum s-a dovedit cazul companiei de securitate cibernetică SafeTech Innovations, care a realizat transferul la începutul acestui an.

„Prima discuţie am avut-o la o oră după ce am sunat din clopoţel, chiar la sediul bursei. Am început să fim abordaţi de investitori instituţionali şi urmează să avem discuţii aprofundate”, a explicat Victor Gânsac, CEO al SafeTech Innovations în cadrul evenimentului ZF Capital Markets Summit 2023.

Compania a publicat în luna februarie bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2023, care va fi propus spre vot acţionarilor în luna aprilie.

„Anul acesta am venit cu un buget prudent, o creştere de 30% pe toate planurile, venituri şi profit, suntem într-un context foarte interesant care pentru noi aduce şi oportunităţi. Avem din ce în ce mai mulţi clienţi care să spunem că nu au obligaţii legale de a implementa securitate cibernetică şi vin către noi pentru a-şi securiza infrastructurile pentru că astăzi discutăm de război cibernetic, ori un atac cibernetic care criptează toate sistemele informatice poate duce până la insolvenţa companiei”.

Ce a mai declarat în cadrul evenimentului:

  • Pe dimensiunea externă, dacă anul trecut am avut obiectivul să deschidem entităţi în afară şi am reuşit în Anglia şi Emiratele Arabe Unite, urmând zilele viitoare şi SUA. Anul acesta ne vom focusa să dezvoltăm astfel încât la raportările financiare să venim cu plus pe consolidate.
  • Schimbările au avut loc înainte de transferul pe piaţa principală şi ne-am pregătit timp de un an de zile. Primul pas a fost constituirea unui consiliu de administraţie, translatarea situaţiilor financiare în sistemul IFRS, auditarea acestora pe trei ani de zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO