Business Construct

Bugetul pentru proiectele PNDL 2 ar putea fi suplimentat cu 3 miliarde de lei. Cseke Attila, ministrul Dezvoltării: Finanţarea vizează acoperirea cheltuielilor suplimentare cauzate de majorarea preţurilor materialelor de construcţii şi a salariilor din domeniul construcţiilor

Bugetul pentru proiectele PNDL 2 ar putea fi suplimentat...

Autor: Mediafax

11.08.2021, 17:39 220

Bugetul alocat proiectelor PNDL 2 ar putea fi suplimentat cu 3 miliarde de lei, au anunţat reprezentanţii Ministerului Dezvoltării. Proiectul a fost dezbătut în şedinţa de Guvern de miercuri şi vizează acoperirea cheltuielilor în creştere din domeniul construcţiilor. 

Banii ar trebui să fie alocaţi din bugetul Ministerului Dezvoltării. Este vorba despre 3 miliarde de lei, de la Ministerul Dezvoltării, pentru proiectele aflate în derulare din PNDL 2, a anunţat miercuri ministrul Cseke Attila.

Finanţarea vizează acoperirea cheltuielilor suplimentare cauzate de majorarea preţurilor materialelor de construcţii şi a salariilor din domeniul construcţiilor, a explicat ministrul.

Proiectul ar putea fi aprobat în şedinţa de săptămâna viitoare a Guvernului.

O altă rectificare a bugetului PNDL în valoare de 800 de milioane de lei a fost făcută la finalul anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO