Business Construct

Stiri: Platinum va construi 2.000 de apartamente in Capitala

26.04.2007, 19:04 13

Compania Platinum Group, detinuta de un grup de oameni de afaceri israelieni, a achizitionat doua terenuri in Bucuresti, unde intentioneaza sa construiasca circa 2.000 de apartamente, investitie in valoare de peste 200 de milioane de euro.Acesta este al doilea proiect al firmei in Bucuresti, dupa ce, la sfarsitul anului trecut, reprezentantii companiei au anuntat ca vor construi 300 de apartamente in zona Vitan, pentru care vor aloca 35 de milioane de euro. Pentru proiectul din Vitan, denumit Vitan Platinum Towers, antreprenor general a fost desemnata compania Antrepriza Generala de Constructii Carpati, iar constructia primelor apartamente a inceput in luna martie. Pana in prezent au fost vandute 137 de apartamente, din totalul de 163 disponibile in prima faza de constructie, cele mai cautate fiind locuintele de trei camere. Prima faza a proiectului va fi finalizata la sfarsitul anului 2008, iar restul in decursul anului 2009. La lansarea proiectului, reprezentantii companiei au anuntat ca intentioneaza sa aloce 50 de milioane de euro pentru achizitia de terenuri in Bucuresti. Primele locatii vizate de companie erau zona Pipera, Vitan si Orhideelor.
Grupul Platinum a fost infiintat in Romania in anul 2005 si are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de proiecte imobiliare mari, in Bucuresti si in celelalte orase importante de pe piata locala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO