Business Hi-Tech

Alexandru Munteanu a fost promovat Sales Operations Senior Manager la Cosmote

Alexandru Munteanu a fost promovat Sales Operations Senior Manager la Cosmote

Autor: Adrian Seceleanu

09.05.2011, 23:30 577

Alexandru Munteanu (foto), 38 de ani, a fost promovatde Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, înfuncţia de Sales Operations Senior Manager. Din această poziţie elva fi responsabil de dezvoltarea şi implementarea strategieicomerciale pentru produsele de telecomunicaţii ale reţelelorCosmote şi Germanos, precum şi de cele ale dealerilor.

Unul dintre proiectele în care a fost implicat Munteanu înultimii doi ani este cel al integrării operaţiunilor retaileruluiGermanos cu cele ale Cosmote, a precizat Aris Karousos, directorretail al Cosmote România. Alexandru Munteanu a ocupat în ultimiidoi ani poziţia de Sales Operations Manager în cadrul Cosmote dupăce anterior a fost director comercial la Germanos.

Munteanu şi-a început cariera în telecom în 1999 şi a deţinutpoziţii de la director de magazin la Goldstern International la GSMDivision Manager în cadrul KTech Electronics, până la poziţia deCountry Sales Manager pentru distribuitorul de sisteme de navigaţieprin satelit GPS & More, în 2007. Munteanu este absolvent alFacultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti şi deţineo diplomă postuniversitară în istorie, precum şi un Business Masterde la Academia de Studii Economice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO